tisdag 5 maj 2009

Sakta men säkert...

Hej!

Ja här går det inte i raketfart precis... men det händer iaf något varje dag:)
Ett problem jag har nu är vad jag ska göra av alla böcker, bokhyllor är jag inget för men ska köpa några fina konsoller och hyllplan och skruva upp någonstans, frågan är bara var?:)


Bild från vardagsrum

Kram Em

4 kommentarer:

Susanna sa...

Nu får du lägga upp lite fina bilder på ditt hem. Är jätte nyfiken!
Krama flickorna ifrån mig.
tant Suss

Stina sa...

Du har det så fint du!:-) Kram

Susanna sa...

Oj, förstår att du har mkt och göra med allt som måste göra. Men känner jag dig rätt kommer det att bli kanon fint. Har önskat många gånger att man hade massa pengar på bansken och en privat inredare som heter em :)
Barnet är beräknat att komma den 7:e juni. Så det ska bli spännande. äntligen ska man få bli mamma...har längtat tills den dagen i flera år!
självklart måste vi ses, har tänkt mkt på dina fina flickor. Det är fortfarande overkligt för mig att se dom att de är så stora.
Vi kanske kan försöka att ses i Augusti då ÖIs och ÖSK ska spela i Örebro kanske? Min karl är fotbolls galen precis som din ha ha ha! Vi hade tänkt åka upp då och sedan dagen efter åka vidare uppåt norrland och hälsa på mamma och min bonusfamilj. Men ska ni inte ner ngt till Göteborg i sommar? Självklart är ni välkomna, men det tror jag att du vet :)

kram
tant suss

Eddan sa...

Vad spännande att få se mer från ert nya boende.

Böcker tar mkt plats. Vi har satt upp hyllor som går runt hela vardagsrummet. De sitter uppe under taket så de tar inte bort någon golvyta men det är många hyllmeter att sätta böcker på.

Lycka till med er nya bostad!

Kram från Anette