onsdag 10 december 2008

Bonde söker fru....

Haha skratta så tårarna spruta när magnus (är han på riktigt?) drar fram pappret om åldersskillnaden.. hm jaha.. som som grädde på moset åker stenen fram?!
Sitter med skämskudden framför ögonen när det är magnus tv-tid. Vad är hans nästa "genialiska " drag för att få tjejerna på fall har man suttit och tänkt program efter program och gömt mig bakom kudden.
Angående han snack han haft om åldersskillnaden mellan honom och Emma så hade väl hon haft mer problem med den eftersom han verkar ha en intelligens nivå som en lagom mogen tonåring! Man behöver ju inte vara ett geni för att räkna ut han han skulle välja henne hur som helst! Tänk en ensam bonde i 30års-åldern med för mycket hormoner i kroppen, egocentrisk och med det mest underliga sätt... hm ja.. så kommer det en yngre förmåga.. och ja varför inte ta chansen för den lär ju inte komma igen hehe...


Per och hans följe är bara rörigt! Rena hönsgården av kacklande! Den ena medelåldersdamen efter den andra väntar på att få kansta in en pik i var och varannan mening.

Hanna och hennes killar är inte värst intressant... på tv iaf...


Däremot gillar jag Peter skarpt! Verkar vara en toppenkille!



Kram Em

1 kommentar:

Butik Östergården sa...

Vilken härlig blogg jag hittade här! Så mycket fint du har.
Följe också detta omtalade program. håller med dig Magnus borde ta chansen för den kommer nog inte igen.
Tittar säkert hit igen!
Kram Helen